Design og layout av skrapelodd i produksjonsprosessen

Design og layout av skrapelodd i produksjonsprosessen

Design og layout av skrapelodd i produksjonsprosessen

04. august 2023

Design og layout i produksjonsprosessen avskrapeloddInkluder vanligvis følgende trinn:

Designkonsept og mål: Bestem designkonseptet og målene for skrapeloddet, og utvikle designretningen basert på ønsket salgsfremmende effekt eller lotteritema.

Størrelse og materialvalg: Bestem størrelsen og formen på skrapeloddet, vanligvis ved å velge en vanlig visittkortstørrelse eller tilpasset størrelse. Velg egnede materialer, for eksempel papir eller plast, for å oppfylle produksjonskravene for å skrape av belegget.

Premie- og regelinnstilling: Angi typer, mengder og regler for priser basert på behovene til salgsfremmende aktiviteter eller lotterier. Sørg for at tildelingsinnstillingene er rimelige og i tråd med budsjettet.

Skrap av beleggdesign: Design stilen og plasseringen av det skrapte belegget. Spesifikke farger på belegg, mønstre, små ikoner, etc. kan brukes til å øke visuell appell og moro med skraping.

Pris- og tekstinnholdsdesign: layout og design av settpriser og relatert tekstinnhold. Velg riktig skrift, størrelse og layout for å sikre at informasjonen er klar og lett å lese.

Bilde- og mønsterdesign: Legg om nødvendig til bilder eller mønstre på skrapeloddet for dekorasjon og sørg for at de samsvarer med den generelle designstilen.

Merkeidentitet og salgsfremmende språkdesign: Innlemme merkeidentitet eller firmalogo samt attraktivt salgsfremmende språk i designet for å forbedre merkevaregjenkjenning og salgsfremmende effektivitet.

Legg til anti-forfalskningselementer: Legg til anti-forfalskningselementer som spesielle mønstre, mikrotekst, QR-koder, etc. til designet etter behov for å øke sikkerheten og ektheten til skrapeloddet.

Utskrift og produksjon: Når du har fullført designet, leverer du designdokumentene til trykkeriet eller produsenten for utskrift og produksjon. Sikre utskriftskvalitet og normal produksjon av skrapede belegg.

I designprosessen bør det tas hensyn til kreativitet, visuell appell og brukervennlighet, og det bør tas hensyn til passformen med målgruppen og merkevarebildet. Vær samtidig oppmerksom på de funksjonelle kravene til skrapeloddet, for eksempel glattheten og holdbarheten til det skrapte belegget, samt hensyn til anti-forfalskning og sikkerhetsfaktorer.